تعریف منو
صورتغذا یا مِنو (به فرانسوی: menu) در رستورانها، کافهها، چایخانهها و غیره، لیستی است که از گزینههای موجود در رستوران که مشتریان میتوانند غذای مورد پسند خود را از آن انتخاب کنند و سفارش بدهند.
در کشورهای اروپایی منو معمولاً دو نوع دارد، یکی منوی سفارشی و یکی منوی پُرسی .
تعریف منو سفارشی و منوی پرسی :
در نوع اول مشتری میتواند همه اجزاء غذا، برای نمونه سیبزمینی سرخکرده، سبزیجات، پیشغذا، دسر و غیره را جداگانه سفارش دهد ولی در نوع دوم، خود رستوران، وعدههای کاملی را شامل پیشغذا و دسر و مخلفات با قیمتهایی مقطوع از پیش مشخص کرده و مشتری تنها میتواند سفارش پرسهای کامل غذا را بدهد.
ویژگی های یک منوی رستوران که میتونه به فروش اش کمک کنه…!!!(بیشتر بخوانبد)
برخی غذاخوریها منوهای دستهبندیشده و جداگانهای دارند مانند منوی اصلی، منوی سالادها، منوی دسر، منوی کافیشاپ و غیره. تهیهکنندگان غذا برای مجالس و محافل نیز منوهایی به نام منوی درخواستی آمده میکنند مانند منوی پرسنلی، منوی مهمانی، منوی تولد و غیره.
جهت اطلاع از آخرین مطالب صفحه رست من در اینستاگرام دنبال کنید…