وبلاگ
منوی یک رستوران

منوی یک رستوران

آخرین ویرایش : 1401/01/28

خب از اینجا براتون شروع کنم که منو اصلا چیه!؟

منو یا صورت غذا لیستی از خوارکیها و یا نوشدنی های یک کافه یا رستوران است که مشتریان می توانند از میان آنها اقلام مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

منو جز اولین راهکار های فروش غذای رستوران یا کافه است ، ینی اینکه هر چی منو تون جذاب تر و مهندسی تر باشه مشتری جذب میشه “مثلا میگه بریم فلان رستوران یا کافه منو خیلی خوبه” این خیلی خوبه از کجا میاد از نوع طراحی و دسته بندی که مشتری توش گم نشه !!

انتخاب بخش ها و دسته بندی ها در منو بسیار مهم است.

ایجاد دسته بندی و بخش های منو به صورت : گوشت ، مرغ و دریایی و… برای رستوران هایی که غذای ناشناخته دارند بسیار اهمیت داره! مثلا رستوران های محلی باید این دسته بندی رو رعایت کنند.

سعی کنید در هر دسته از منو تون یک محصول خاص بذارید ، این باعث میشه یک منو جذاب داشته باشید.

حالا میرسیم به قسمت توضیحات منو ، خیلی از رستوران ها همه مواد تشکیل دهنده رو مو به مو یادداشت میکنن اما امن میخوام یه پیشنهاد بهتر بهتون بدم ، از صفت های غذا استفاده کنید … مثلا بگید پنیری که روش استفاده شده با ترکیب آویشن اش عالیه…!!! (در کل سعی کنید توضیحات غذاتون اشتها آور باشه)

 

در آخر می رسیم به درج قیمت نکته اول آیتمهای منو بزرگتر از قیمت باشند ، نکته دوم سعی کنید منوتون قیمت حتما داشته باشه ، پاک نشده باشه ، با ماژیک روش خط نکشیده باشید و… حتما میایید میگید با این نوسان بازار نمیشه…

اما با منو آنلاین رست من خیلی راحت می تونید تغییر قیمت بدید و به صورت لحظه ای قیمت ها  رو بالا و پایین بیاورید ، در صورت مشاوره با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *